ORDESA и нейната история

ORDESA и нейната история

В днешнaта кратка статия ще ви разкажам какво стои зад лаборатории Ordesa.

 

Лаборатория ORDESA е производител на продуктите с марка BLEVIT, BLEMIL и COLNATURE и др.  

Ordesa e испанска семейна компания, която може да се похвали с повече от 75 години специализация в храните и детското хранене. От основаването си в Tamarite de Litera (Huesca) през 1943 г., Ordesa винаги е следвала политика на постоянно усъвършенстване, белязана от изследвания и иновации – това основна част от мисията на марката. Днес лаборатории ORDESA разполагат с богато портфолио от хранителни добавки, както и храни за бебета. В момента Ordesa присъства в повече от 30 страни в Европа, Близкия изток, Латинска Америка, Азия и Африка, както и в България.

От 1999 Laboratorios Ordesa започна солидна международна експанзия за разширяване  като на компанията да затвърди лидерството си и да се конкурира успешно   с големите мултинационални компании в сектора. България е първата страна в Европа, в която се продават продуктите на Лаборатория ORDESA още от декември 1999 година и до днес. На българския пазар се предлагат почти всички продукти на компанията в оригиналната им испанска опаковка.

Понастоящем Ordesa предлага висококачествени продукти не само за деца, но и за възрастни, покривайки всички етапи от живота, предоставяйки подходящи продукти за тяхното хранене, здраве и уелнес. 

Лаборатория ORDESA са пионер в разработването на иновативни продукти, като първата хидролизирана каша, първите специални храни за лечение на храносмилателни разстройства, първата каша без глутен или първите специални млека.

Качество и безопасност на продуктите са сред ключовите мотивации на марката. Ръководени от стремежа за разработване на висококачествени продукти, лаборатории Ordesa следват високи стандарти при разработването на своите продукти, за да могат да предложат най-високо качество на своите клиенти. Ordesa разполагат със собствен научен институт и огромен екип от учени и специалисти, които разработват най-новите и иновативни продукти – бебешки и детски храни, хранителни добавки, храни за специални нужди и др. както за собственото си производство, така и на външни възложители от целия свят. Ordesa се стреми да бъде национален и международен еталон в своя сектор, предлагайки висококачествени продукти, съотвестващи на нуждите на потребителите. 

 

Историята на Лаборатории Ordesa можете да видите тук, а продуктите, които се предлагат у нас можете да разгледате тук.