Каши Blevit plus Duplo 8 зърнени храни

Характеристики на Blevit plus Duplo 8 зърнени храни 🥣

Blevit plus Duplo 8 зърнени храни е каша, приготвена от балансирана смес от 8 зърнени култури (пшеница, ориз, овес, ечемик, ръж, царевица, просо и сорго) + различен вкус за трите вида каши – с плод, бисквитка или портокал.
Портокалът е цитрусов плод с високо съдържание на фибри и витамин С, който осигурява едновременно киселинност и сладост. 🍊
Плодовата каша е еквивалентна на 25 g пресни плодове (портокал, ябълка, банан, ананас, круша и киви), така че осигурява по-високо съдържание на диетични фибри, витамини и минерали. 🍎🍌🍍🍐
Мед и бисквити осигуряват на кашата висока хранителна стойност и я правят отличен източник на енергия с прекрасен вкус и текстура. 🍪🍯

Приготвянето на пандишпановата каша, традиционен десерт от средиземноморската кухня, осигурява вкусна сладост, която е много ценена от най-малките.

Кашите спомагат за разнообразната диета при двойно хранене.
🧬Blevit plus Duplo 8 Зърнени храни се произвежда с помощта на изключителна ензимна система за декстриниране, която адаптира състава на зърнените храни към степента на храносмилателно съзряване на бебето, благоприятствайки по-доброто усвояване на хранителните му вещества и по този начин постига оптимално хранене.

Кашите са богати на фруктоолигозахариди (FOS), които са източник на разтворими фибри. Освен това Blevit plus Duplo 8 Зърнени храни съдържа лактобацили и бифидобактерии, които благоприятстват растежа на здрава чревна флора, спомагат развитието на храносмилателния тракт и естествените защитни сили на бебето.

Blevit plus Duplo 8 Зърнени храни има високо съдържание на калций и желязо и е източник на 13 витамина, за да помогне за задоволяване на нуждите на бебето от тези основни микроелементи.

Blevit plus Duplo 8 Зърнени храни не съдържа добавени захари, запазвайки естествения аромат и вкус на зърнените храни, което го прави пълноценна и балансирана алтернатива за усвояване на добри хранителни навици от бебето.
Blevit plus Duplo 8 Зърнени храни се приготвя бързо, образува каша с гладка, хомогенна текстура и приятен вкус.

❗️Не забравяйте, че в ранна детска възраст е важно диетата на бебето да е разнообразна и балансирана за правилния растеж и развитие. Колкото по-голямо е разнообразието от вкусове и аромати, които изпитва бебето, толкова по-добре ще приема новите храни, докато ги опитва, и толкова по-пълноценна ще бъде  диетата му на по-късните етапи.