Отворено писмо № 1

Отворено писмо №1 до днешните и утрешните майки

Уважаеми майки,

С тези редове искам да Ви разкажа за една друга “грижовна майка” за децата на света – Испанската фирма “ОРДЕСА”, на която да се доверите, когато по различни причини вече не кърмите Вашето бебе.
С богати традиции от миналото и далечен път в бъдещето със своите продукти “ОРДЕСА” е спечелила доверието на Асоциацията на детските гастроентеролози и нутриционисти в Европа и Америка.
През 2000 – та година “ОРДЕСА” дебютира успешно на българския пазар и има претенции след спиране на кърменето да реши всеки проблем в храненето на кърмачето.
Адаптираните млека на фирмата не са майчина кърма, но са максимално близки до нея по състав и съотношение на най-важните вещества.
За здравите кърмачета адаптираните млека Blemil Plus Forte са най-съвременната формула в детското хранене, различни от обикновеното адаптирано мляко поради добавката на фактора “плюс” – отговорен за по-доброто съзряване на централната нервна система и фактора “форте”, който “бди” за имунната система. С тях Вашето дете ще расте здраво и ще се развива нормално.
За всеки възникнал проблем в храненето на кърмачето “Ордеса” има решение чрез своите лечебни млека. Ако се налага – изберете ги с помощта на Вашия лекар.
Blemil Plus Prematuros – ако бебето е недоносено или с ниско тегло.
Ако проблемът е ГЕР и сте притеснени, че бебето повръща, решението е Blemil Plus АR. Това мляко му дава всичко, а фактора AR ще успокои повръщането и ще помогне в излекуването на детето.
Когато бебето е с диария, осигурете му диетичното хранене с Blemil Plus SL. Ако бебето е придобило или наследило алергия – отговорът е Blemil Plus FH.
Най-новият триумф на грижовната “ОРДЕСА” е единственото адаптирано мляко против запек Blemil Plus АЕ, за да расте Вашето бебе спокойно и безгрижно.
Уважаеми майки, ако “ОРДЕСА” вече е спечелила Вашето доверие, можете да разчитате и на другите нейни продукти през първата най-важна година от живота на детето.
Ръководени от съветите на Вашия лекар, ще можете в подходящата възраст да опитате заедно с детето си кашите Blevit Plus – единствени по своето разнообразие, вкус и лечебен ефект.
Разработени са 5 серии каши с марката “ОРДЕСА”, всички обогатени с желязо, калций и 13 витамина:

– Серия каши с плодове, житни растения и дори мед – Blevit Plus с адаптирано мляко и бифидогенен ефект;
– Серия безмлечни каши с бифидогенен ефект, който осигурява спокойствие и конфорт в нежната храносмилателна система на детето – Blevit Plus;
– Детски каши не съдържащи глутен – Blevit Plus;
– Серия каши за злояди деца с капризен апетит и вкус – Blevit Plus GAMA SINOCOME;
– Ако Вашето дете се мръщи и отказва зеленчуково или месно-зеленчуково пюре, “ОРДЕСА” предлага друго решение чрез серията каши Blevit Plus NUEVOS SABORES (гама нови вкусове). Единствените на българския пазар каши със зеленчуци, пиле, риба и дори варива за по-големите деца, а за постепенния преход към тези каши “куфарчето” “Стъпка по стъпка”. “Стъпка по стъпка” съдържа три пакета по 300 грама зърнено-зеленчукова каша. Съотношението на сладката зърнена към зеленчукова каша постепенно намалява от 1-ия към 3-ия пакет, като осигурява безпроблемно и ненатоварващо детската психика преминаване към “по-неприятния” вкус на зеленчуците.
– Ако Ви тревожат временни проблеми като колики, неспокойствие или запек у детето доверете се на гранулираните чайове на “ОРДЕСА” Blevit Digest, Blevit Sueno и Blevit Laxante, разработени изцяло на растителна основа. Така Вие ще сте спокойни, а бебето ще гука и ще се усмихва повече.

Ще се радвам, ако тези редове са полезни за Вас. Не забравяйте, че майчината кърма е най-добрата храна за вашето бебе и кърменето е ваш дълг.

Надявам се да продължим писмата си на страниците на Вашето любимо списание.

Д-р Галина Кайракова – педиатър

Забележка от фирмата:

Към момента не се внасят в България следните продукти на „ОРДЕСА“:

1. Blemil Plus FH

2. Blemil Plus SL

3. Blemil Plus АR

4. Blemil Plus Prematuros

5. Blevit Plus NUEVOS SABORES